Sommarjobb

Vill du ha extrapengar, erfarenhet att skriva i ditt CV, lära dig en massa nya saker och få nya vänner? Det finns många fördelar med att sommarjobba!

Du har chansen att prova på olika verksamheter varje sommar för att se vad som passar just dig. Ett sommarjobb gör att du lär känna dig själv bättre - vilka slags arbetsuppgifter, branscher och människotyper som passar dig. Samtidigt får du ett större kontaktnät och kanske nya möjligheter till jobb. Ett sommarjobb är en värdefull merit att kunna skriva in i sitt CV och ett bra sätt att få in en fot på arbetsmarknaden. Sommarjobb är inte bara för dig som är ung utan för alla som vill arbeta under sommaren.

Sommarjobba i omsorgen 2018

Du som vill arbeta med människor och är intresserad av ett viktigt, omväxlande och roligt sommarjobb är välkommen att söka till omsorgen. Sök redan idag!

Länk till omsorgens sommarjobb.

Feriearbete för unga

Växjölöftet sommar ger dig, som är född 2000 eller 2001, möjligheten att söka ett meningsfullt feriearbete. Under tre veckor får du möjligheten att introduceras på arbetsmarknaden och chansen att tjäna egna pengar. Du ersätter ingen ur den ordinarie personalstyrkan utan jobbar som en extra resurs på arbetsplatsen och har en handledare på plats under din ferieperiod.

Ansökningsperioden för feriearbete 2018 är 1 februari- 28 februari. 

Läs mer om feriearbete för unga.

 

Bilder från omsorgens sommarjobb
Skriv ut
Senast uppdaterad: 10 januari 2018
Jobb och företag